Diensten

Reconditioning

Reconditioning

De persoonlijke service van EAG Venlo betekent ook dat we het interieur en uiterlijk van uw auto in topconditie brengen en houden.

Reconditioning

Ook wij genieten van een mooie auto die binnen en buiten goed onderhouden is. Dat geeft de auto letterlijk extra glans. We helpen u graag uw Mercedes-Benz in topconditie te houden. U bepaalt wat u graag zelf wilt doen en wat u onze carcleaner wilt laten doen. Onze eigen carcleaner ziet in een oogopslag wat uw auto nodig heeft om weer als nieuw voor de dag te komen of beschermd te worden tegen luchtvervuiling, regen, zand of pekel.

Denk hierbij aan:

- Handmatig exterieur wassen
- Polijsten
- Interieur poetsen
- Lakverzegeling

Omdat wij over onze eigen carcleaner beschikken, kunt u met hem de werkzaamheden bespreken en afspraken maken. Hij zal u ook inlichten over de voorwaarden die wij op dit gebied hanteren.

loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hoe mogen wij
u helpen?

Contactformulier

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Financiering

Mocht u dat wensen, kunnen wij u begeleiden in de financiering van uw nieuwe auto. 
 
 
 

Garantie

Bij ons koopt u uw auto met de resterende fabrieksgarantie. Als er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is, worden onze auto’s afgeleverd met minimaal 6 maanden garantie*.

Zoekopdracht

Mocht u de auto van uw dromen niet tegen komen in ons huidige aanbod, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen bij onze verkoper. 
 
 

Verzekering

Wij bieden verzekeringen aan de mogelijkheid tot 5 jaar aanschafwaarde vergoeding.


 

Reconditioning

Onze monteurs zijn gespecialiseerd om uw voertuig in topconditie te houden, maar wanneer het over een optische topconditie gaat, spreken we over een vak apart. 
 

whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website